nie znalazłem specjalizowanej hodowli
Wysłałem zgłoszenie na adaptacje królika lecz na zgłoszeniu tylko się skończyło, żadnej odpowiedzi...
"Teddy" nie da się nie zauważyć że są na topie...
Kupiłbym w sklepie zoologicznym (niekoniecznie mini rex'a), ale mam pewne obawy co do sklepów, tym bardziej jak nie potrafią odpowiedzieć na pytanie odnośnie rasy królika :/
Więc adoptuj innego dowolnego zamiast szukać na siłę, sporo jest takich 1-2 rocznych, wykastrowanych, odpada 70% problemów z króliczymi "dziećmi", ponad roczny królik już jest emocjonalnie ogarnięty/rozgarnięty, nauczony czystości.
W kupne dziecko królicze trzeba włożyć kilka miesięcy na wychowanie, to też ma swój urok ale nie wszyscy podołali z tym urokiem..... że tak to ujmę.
_________________ Lista nieszczęśników : chomiki, kanarki, żółw wodny, żółw stepowy, ślimak, wróble, kot i dwa króliki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum