MartaP, super, dzi?kuj? za informacj?. Z pewno?ci? mi si? przyda, bo w okolicy mam weta, który nie bardzo zna si? na króliczkach a do Poznania mam 50km czyli nie jest tak ?le. Je?eli skorzystam to napewno dorzuc? tu swoje "trzy grosze"
MartaP, ja mieszkam w Pniewach, tzn bardzo bliziutko Pniew ale jak powiem miejscowo?? to z pewno?ci? i tak nie b?dziesz kojarzy?, a druga sprawa to dok?adniej mog? napisa? na priv, bo wiesz troch? prywatno?ci te? potrzeba. A Ty z Poznania jeste?, tak ?
Wysłany: 2013-08-16, 12:19
Tak tak, ja jestem z Poznania. Anelia to napisz mi swoj? miejscowo?? na priv to mo?e co? b?d? kojarzy?a - a Pniewy wiem gdzie s?! :) Zdaje mi si?, ?e przeje?d?am przez t? miejscowo?? jak jedziemy do rodziny :)
Jutro si? wybieram z Serafinem w?a?nie na Mi?dzyborsk?, ciekawa jestem wra?e?. To tylko wizyta kontrolna. Wypytam o kastracj?.
Pyta?am te? o kastracj? u dra Winieckiego, ma gabinet na Wildzie, na Chwia?kowskiego. Przez telefon powiedzia?, ?e nie zajmuje si? tym, ale jak nikogo nie znajd?, to to zrobi. Nie umia? równie? nikogo poleci?, a wydawa?o mi si?, ?e to ?rodowisko, które si? raczej wzajemnie zna, no, ale si? najwidoczniej myli?am.
Nie wiem czy to by?a pani Hanna, ale weterynarz, która zaj??a si? Serafinem by?a bardzo delikatna, mi?a, rzeczowa, wszystko dok?adnie t?umaczy?a i wyja?ni?a jak przebiega kastracja i jak to wygl?da po zabiegu.
Jestem umówiona na 14.02 na sterylizacj? Inki. Jestem dobrej my?li bo zdecydowa?am si? w ko?cu na poleconego przez Was weterynarza. Nie chc? ryzykowa?.
Nie, to s? dwa niezale?ne gabinety, zupe?nie innych lekarzy. A pyta?am, bo w w?tku o zachowaniu królika po kastracji/sterylizacji pyta?a? mnie, gdzie kastrowa?am, no i w?a?nie na Zb?szy?skiej.
Daj zna? jak króliczka b?dzie po sterylce.
Jestem bardzo zadowolona z obs?ugi i jako?ci wykonania zabiegu. Przyj??a nas inna pani doktor, która odpowiedzia?a na wszystkie moje pytania. Pó?niej na zabieg przysz?a pani doktor Lisiecka. Na drugi dzie? Inka mia?a kontrol?, w razie k?opotów dosta?am numer prywatny wi?c czu?am si? spokojna. Pani doktor to profesjonalistka wida? , ?e swoj? prac? wykonuj? z pasj?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum